Galens

Za sve Vaše medicinske izobrazbe! Uštedite vrijeme i usredotočite se na medicinu i izobrazbe dok Galens točno, brzo i sigurno rješava svu potrebnu administraciju za Vas.

Samo za licencirane zdravstvene stručnjake.

Izrađen samo za Vas, Galens Vam omogućuje jedinstven pristup i prijave na neograničen broj željenih medicinskih izobrazbi. Koristite naš sustav potpuno besplatno i bez naknade, registrirajte se samo jednom, te se nakon toga prijavljujte na sve izobrazbe samo jednim klikom. Galens je pogodan za sve vrste trajne medicinske izobrazbe verificiranih organizatora bilo putem Interneta, časopisa, ili uživo.

Jednostavno, dostupno i praktično.

Dostupan bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem uređaju, uvijek uz Vas na radnom mjestu, ili u slobodno vrijeme. Samo Vama relevantne izobrazbe dolaze izravno do Vas, kao i stručne novosti Vama značajnih organizatora. Učinkovito organizirajte plan svoje izobrazbe, pratite ciljano Vama relevantna prošla i nadolazeća događanja, termine i bodove. Komunicirajte s organizatorima izobrazbi i imajte uvijek najnovije i potpune informacije o izobrazbama koje su u tijeku, sve uz jednostavno, intuitivno i moderno sučelje.

Sigurnost

Zadržite potpunu kontrolu nad svojim privatnim i javnim podacima koji su dodatno zaštićeni sigurnom internetskom vezom, uz najviše sigurnosne standarde. Svi vaši podaci uvijek su dostupni i sigurni zahvaljujući redovitoj izradi sigurnosnih kopija. Galens je siguran i zatvoren sustav kojem pristup imaju samo provjereni zdravstveni djelatnici.

Osigurajte svoje mjesto na željenim izobrazbama sigurno, brzo i besplatno. Učlanite se samo jednom za prijavu na neograničen broj izobrazbi.

Registrirajte se