Galens

Pomoć

Kako postati član Galensa?

Članovi mogu postati samo medicinski djelatnici. Za učlanjenje prvo ispunite sve potrebne podatke na registracijskoj formi. Nakon što Vas odobrimo, dobiti ćete email poruku sa uputstvima kako se prijaviti. Ukoliko ste već član, možete se prijaviti ovdje.


Kako promijeniti email adresu?

Svoju primarnu email adresu možete promijeniti ovdje. Jednostavno upišite svoju email adresu, te kliknite 'Dodajte email adresu'. Nakon toga na tu adresu će Vam stići verifikacijska poruka sa uputstvima kako je potvrditi. Nakon potvrde, možete je postaviti kao primarnu klikom na poveznicu 'Postavi kao primarnu'.


Što učiniti ako zaboravite lozinku i ne možete se prijaviti?

Svoju lozinku možete resetirati ovdje. Ako ubrzo nakon toga na svoju email adresu ne dobijete poruku sa daljnjim uputstvima, za svaki slučaj provjerite da nije završila među neželjenom poštom (spam filteri).


Kako izabrati koje obavijesti primate?

Postavke obavijesti možete promijeniti u svojim postavkama obavijesti. Tamo možete izabrati koje sve vrste email i on-site obavijesti želite primati.


Kako se prijaviti na izobrazbu?

Za prijavu na izobrazbu prvo morate biti prijavljeni na Galens sustav. Nakon toga, na stranici od izobrazbe kliknite na poveznicu "Prijava", te ispunite podatke koji će se možda od Vas tražiti.


Kako prihvatiti email pozivnicu na izobrazbu?

Ukoliko ste naš član, samo kliknite na poveznicu koju ste dobili u email poruci i prijavite se na Galens. Ukoliko još niste član, biti ćete odvedeni na stranicu putem koje ćete se moći istodobno prijaviti i na Galens i na samu izobrazbu.


Treba li mi išta posebno za korištenje Galensa?

Sve što Vam treba za korištenje Galensa je internetska veza. Nakon što se prijavite, možete početi koristiti sve naše alate i usluge bez ikakve naknade.