Galens

Pravila o privatnosti

Molimo pažljivo pročitajte.

Vaša privatnost nam je iznimno važna. Galens poštuje i štiti Vašu privatnost, Vaše osobne podatke i Vaš sadržaj koji ste pohranili na Usluzi. Ovaj dokument objašnjava koje informacije Galens prikuplja o Vama i zašto. Ovaj dokument sastavni je dio osnovnog Ugovora (Uvjeti korištenja i korisnički sporazum), a odnosi se na sve podatke koje dobijemo od Vas kroz korištenje Usluge. Preporučujemo da povremeno provjerite izmjene i dopune odredbi na ovoj stranici.

1. Prikupljanje i upotreba osobnih podataka

Prikupljamo vrlo malo osobnih podatka o našim korisnicima. Osobni podaci koje Galens može prikupljati uključuju: ime i prezime, e-mail adresa, zanimanje, radna adresa, broj telefona i identifikacijski broj (vrijedi i za pravne osobe). Ti podaci omogućuju da stvorite svoj korisnički račun, pružaju Vam personaliziran pristup Uslugama putem svog računa, te omogućuju sigurnu isporuku i podršku pri korištenju Usluga. Također te informacije nam pomažu da komuniciramo s Vama o Vašem korištenju usluge, za najave ažuriranja i novih Usluga, kao i odgovore na Vaše zahtjeve za pomoć (uključujući i pružanje podrške za provjeru računa, ako imate poteškoća s pristupanjem svom računu). Za više informacija, molimo pogledajte odjeljak u nastavku pod naslovom "Slanje poruka e-pošte od strane Galensa".

1.1. Slanje poruka e-pošte od strane Galensa

S vremena na vrijeme, te uz Vašu dozvolu, možemo Vas kontaktirati s ciljem pružanja informacija o najavama proizvoda, ažuriranju softvera i posebnim ponudama na Usluzi. Vi možete u bilo kojem trenutku odabrati isključenje i neprimanje takvih poruka bilo klikom na "Odjaviti" poveznicu koja se nalazi unutar primljene Galens poruke ili se prijavite na svoj Galens račun te na dijelu Postavke > Obavijesti promijenite svoje preferencije.

2. Pristup podacima, dijeljenje i objavljivanje

Galens neće prodavati ili iznajmljivati Vaše podatke, a otkrivati podatke možemo samo kada: (1) Nam date Vaš pristanak na dijeljenje Vaših podataka. (2) Vjerujemo da je neophodno da se istraže potencijalna kršenja naših uvjeta pružanja usluge, kako bi proveli ti uvjeti, ili gdje vjerujemo da je potrebno istražiti, ili poduzeti u vezi nezakonitih aktivnosti, sumnje u prijevaru ili potencijalnih prijetnji osobama, objektima ili sustavima na kojima pružamo Usluge. (3) Utvrdimo da je potreban pristup ili otkrivanje podataka radi zaštite prava, vlasništva ili osobne sigurnosti naših korisnika i Usluge, ili je navedeno potrebno u skladu s važećim zakonima, sudskim nalozima ili drugim pravnim postupcima.

3. Brisanje podataka

Možete izbrisati sadržaj koji ste postavili na Galens kada Vi to želite, a možete i prestati koristiti Uslugu u bilo kojem trenutku. Ako ste izbrisali podatke ti podaci mogu i dalje ostati u sustavu jedan period vremena, zbog prirode tehničkih operacija sustava i pohrane sigurnosnih kopija.

4. Sigurnost podataka

Predani smo očuvanju sigurnosti vaših podataka te poduzimamo sve mjere kako bi ih učinkovito zaštitili. Primjerice, Vaša Galens lozinka zaštićena je enkripcijom i samo Vi imate pristup, a svi podaci dodatno su zaštićeni sigurnom vezom i SSL enkripcijom. Čim primimo Vaše podatke poduzimamo sve potrebne mjere zaštite kako bismo što bolje osigurali tajnost i nepovredivost Vaših podataka na našoj Usluzi. Međutim, prijenos podataka putem Internata, bilo žičani ili bežični, ne može biti zajamčeno 100% siguran jer ne postoji takva zaštita od hakerskih napada i računalnih virusa, ili drugih zlonamjernih softvera. Upravo zato, Vi potvrđujete da ste to učinili na vlastitu odgovornost.

5. Kolačići

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web stranica sprema na vaše računalo ili mobilni uređaj kada posjetite web stranicu. Oni omogućuje da se tijekom određenog razdoblja sjećaju vaših radnji i preferencija (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke prikaza), tako da ih ne morate nastaviti unositi kad god se vratite na web mjesto ili pregledavate s jedne stranice na drugu. Možete kontrolirati i / ili izbrisati kolačiće onako kako želite - za detalje, pogledajte aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već na vašem računalu i možete prilagoditi postavke u većini preglednika kako biste ih spriječili. Ako to učinite, međutim, možda ćete morati ručno prilagoditi neke postavke svaki put kada posjetite web stranicu, a neke usluge i funkcionalnosti možda neće funkcionirati.

Ostale Informacije. Možemo također koristiti softver za praćenje i sličnu tehnologiju za automatsko prikupljanje informacija o vašem računalu ili hardveru i softveru uređaja i vašoj upotrebi Usluga. Ove informacije mogu uključivati ​​pojedinosti o vašim posjetima našoj Facebook stranici i / ili web stranici ili korištenju aplikacije ili drugih usluga. Ponekad upotrebljavamo tehnologije, kao što su kolačići, za prikupljanje informacija o stranicama koje pregledavate, veze koje kliknete i druge radnje koje poduzimate na aplikaciji, na stranici Facebook i na webu ili drugim uslugama. Ove informacije možemo koristiti za rad Usluga i pružiti opće statistike o korištenju Usluga.

Upotrebljavamo Google Analytics da bismo dobili informacije o interakcijama korisnika s web stranicom u svrhu administracije sustava te kako bi identificirali probleme i poboljšali naše usluge i proizvode. Google Analytics upotrebljava kolačiće za izvješćivanje o interakcijama posjetitelja. Ovi se kolačići upotrebljavaju za pohranu podataka koji nisu osobni podaci, kao što je vrijeme do trenutnog posjeta, je li posjetitelj bio na web-lokaciji i koja je stranica posjetitelja uputila na web stranicu. Dodatne informacije o usluzi Google Analytics i veze s Googleovim pravilima o privatnosti i alatom za isključivanje usluge Google Analytics potražite na adresi http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

Preuzimanjem bilo koje Usluge koju slažete možemo staviti ove vrste kolačića na vaš uređaj.

Google Analytics i Google Web Optimizer su usluge koje pruža Google, Inc. ("Google"). Google Analytics upotrebljava kolačiće kako bi nam pomogao analizirati način na koji korisnici koriste našu web stranicu.